Ambient

Velkommen hit

Ambient.no er en brukermanual til en teknologisk hverdag.

Ambient.no er en ny side om teknologi startet av meg, John-Halvdan Halvorsen. Siden vil være min blogg der jeg kommenterer nye trender og nyheter som rører i tek-bransjen.

Etter hvert vil siden bli utvidet med mere innhold som lettfattelige guider til en stadig mer komplisert og teknologisk hverdag, og anbefalinger til hva du burde velge innenfor forskjellige kategorier.

Dersom det er noe innhold du føler er lite dekket av nettavisene innenfor tek-bransjen, så gi meg en tilbakemelding!

Jeg er en sørlending uten sørlandsdialekt som holder til i Oslo og er utdannet journalist og musiker. Jeg har vært interessert i data og mobil siden vi fikk vår første datamaskin i hus da jeg bare var noen år. Jeg har lagt merke til at teknologi blir mer og mer til stede og det kan være vanskelig å finne frem i. Jeg ønsker å ha en kilde til guider på norsk som er enkle å forstå som gjør at flere forstår mer av produktene vi omgir oss mer til enhver tid.

Foreløpig er denne siden ganske tom, men følg med i ukene fremover. Mere innhold kommer.

Her har ingen kommentert. Det kan du gjøre noe med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *